Sinds een paar maanden volg ik Coaching & healing bij Kyra.
Wat ben ik blij en dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.
Ik struggelde met mijn emoties en gevoel en had regelmatig een ‘vol hoofd’ en een opgejaagd gevoel.
Ik leer middels meditatie en opdrachten oude patronen los te laten. Meer rust in mijn leven te brengen, door simpelweg dingen te laten zijn, zonder oordeel eraan te geven.
Ik voel rust en ontspanning waardoor ik vanuit intuïtie en gevoel keuzes kan maken.
Kyra is heel fijn om mee samen te werken. Ze is zo lief en rustig. Ze kan goed luisteren en stelt je meteen op je gemak.
Ze kan enorm goed intuïtief afstemmen wat voor mij heel helpend en leerzaam is in mijn proces.

  • Hetty

Eerlijk gezegd vond ik de stap om met healingsessies naar mijn gevoel te gaan best spannend. Ik was bang dat ik niet bij mijn gevoel zou kunnen komen. Na iedere sessie ging dit beter.  Ik heb echt geleerd wat voelen in je lichaam is.

Soms was het gevoel de dagen erna even wat intensiever, maar na die dagen voelde ik een enorme verlichting.

De eerste keer dat je precies kon beschrijven hoe mijn hoofdpijn voelde kon ik wel huilen. Ik heb jaren last van hoofdpijn en had het gevoel dat niemand het echt begreep, tot dat jij voelde wat ik voelde. Het was een soort opluchting. Wat ik ook steeds erg bijzonder vond is hoe je de energie in mijn lichaam weer liet stromen.

Je kunt je heel goed afstemmen op mij en kunt mijn gevoel vaak beter onder woorden brengen dan ikzelf. Door jouw begeleiding konden we echt verder komen, dus daar ben ik heel blij mee.

Ik voel me lichter. Er is echt wat los gekomen en daar ben ik je heel dankbaar voor.

  • Fieke 

Ik vond de healing een bijzondere en intense ervaring, eindelijk kon ik ruimte geven aan mijn emoties.  Voordat ik naar de sessie kwam voelde ik me overprikkeld, een wirwar van gedachten in mijn hoofd en verwijderd van mijn lichaam.

Ik vond het bijzonder hoe je een veilige en vertrouwde omgeving creëerde, waardoor ik me open kon stellen en naar mijn pijnpunt toe kan gaan. Je voelt alles precies aan en ziet meteen wat er nodig is.
Na de sessie voelde ik me opgelucht en bevrijd en was ik trots dat ik nu door het pijnpunt heen heb kunnen bewegen. Mezelf heb mogen omarmen zonder rationeel oordeel.

Er is een klein stukje last/zwaarte van mijn schouders afgevallen. Ik voel me meer vrij in mijn lichaam. Ik voel meer vertrouwen in mezelf als mens vanuit de kern. Ik heb het idee dat ik meer zelf in eigen hand heb dan van te voren rationeel bedacht. Het heeft me hoop en vertrouwen gegeven.

Ik ben dankbaar voor de sessies die ik bij je gehad heb.
In mijn huidige situatie heb ik moeite om emoties toe te laten. De healingsessies hebben me geholpen om écht een keer te luisteren naar mezelf en naar binnen te durven kijken. Het is hartverwarmend en heeft me heel goed gedaan. Ik voelde me opgelucht, als een soort verlossing.
In de begeleiding vind ik het fijn dat je met me mee voelt, mee leeft en er duidelijk voor me bent. Voor mijn gevoel heb ik samen met jou deze stapjes kunnen maken en heb jij mij hierbij gesteund!
Ik heb het gevoel dat ik naar aanleiding van de healingsessies emoties beter toe kan laten. Mijn hoofd lijkt ook wat helderder over mijn huidige situatie.

  • Eva

Ik kwam voor de healingsessies bij Kyra omdat ik onrust ervaarde. Ik voelde geen stabiliteit in mijn lijf en had moeite met écht te voelen wat ik voel. Naar binnen keren vond ik spannend. 
De sessies hebben me geholpen om naar mijn gevoel te durven gaan. De sessies voelde heel vertrouwd en ik durfde me goed over te geven aan wat ik voelde tijdens de sessie. 
Ik ben veel minder streng voor mezelf. Durf er meer te zijn. Kan beter voelen en terug naar mezelf gaan. En kan zien hoe de stralende ik eruit ziet :).

  • Merel 

Ik ben bij Kyra in haar mooie praktijkruimte geweest voor een intuïtief coachingssessie. Dit was de
eerste keer en ik wist nog niet zo goed wat ik kon verwachten. Kyra heeft me daarom meegenomen
in hoe een sessie eruit ziet, zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ze zette vervolgens fijne,
rustige muziek op, zodat ik me volledig kon ontspannen.
Ik ben zeer verrast over hoeveel één sessie voor me heeft gedaan! Ze voelde heel goed aan op
welke punten in mijn lichaam het vast zit en kon goed beschrijven welke beelden er bij haar binnen
kwamen. Kyra is een heel lief en warm persoon, waardoor ik goed mijn emotie kon laten gaan en
open kon praten. Dit was heel fijn.
Na de sessie heb ik meditatie en visualisatie opdrachten gedaan voor thuis. Dit was heel prettig
om te doen, omdat ik zo direct kon doorpakken op wat er vanuit de reiki sessie naar boven was
gekomen. Daarnaast hielp de meditatie me om goed te kunnen ontspannen en mijn gedachten
rustiger te maken.
Ik zou Kyra daarom zeker aanbevelen en langs gaan voor een sessie!!

  • Laura 

Wat Kyra doet is erg bijzonder. Ze voelt je tijdens de sessie gemakkelijk aan en geeft tegelijkertijd een handvat om mee te werken. Ze kon precies omschrijven hoe ik me voelde en wist daar tijdens de sessie al snel rust in te brengen. Ze is iemand bij wie je je snel op je gemak voelt en bij wie je je emoties kan (durven te) tonen.

  • Roos

Ik heb twee sessies van Kyra mogen ervaren.
De manier waarop Kyra healings geeft vind ik erg fijn, ik voelde me daarna veel lichter. Ze kon heel goed intunen op mijn energie en wist een heldere vertaling te maken, waarmee voor mij duidelijk was wat mij op dat moment hielp.Ze gaf hierin heldere tips die bij mij paste, waardoor ik deze gemakkelijk kon toepassen. Daarna volgde een meditatie, waarin ik echt weer even in connectie kwam met mijn gevoel. Iets wat ik op dat moment echt nodig had.

  • Anouk

De sessie bij Kyra was een heerlijk moment van ontspanning in het hier en nu. Kyra is een lieve, warme en sensitieve vrouw die zich meteen op jou af kan stemmen. Ik kwam binnen in een sfeervolle kamer waar ik me meteen prettig voelde. Het gedimde licht, de kaarsen en de rustige muziek zorgde ervoor dat ik me meteen kon ontspannen. Eerst hadden we een kort gesprekje over hoe het met mij ging. Ik mocht een kaartje kiezen op gevoel en onderzoeken hoe deze op dit moment bij mijn leven past. Daarna ging ik liggen voor de Reiki behandeling. Omdat ik zelf goed kan voelen merkte ik dat de energie al snel begon te stromen. Ook merkte ik dat er een blokkade zat in mijn lijf. Dankzij de behandeling van Kyra konden we deze blokkade doorbreken en kon ik de energie die ik niet nodig had uit mijn lijf laten gaan. Tijdens de behandeling kon ik dingen aangeven of vragen aan Kyra. Dat vond ik heel prettig. Na afloop van de behandeling kreeg ik de tijd om rustig bij te komen, wat te drinken en nog even na te praten. Ik voelde me helemaal ontspannen en meer in balans. Om thuis verder aan te slag te gaan met de blokkade kreeg ik mediatie oefeningen mee. Ik merk dat deze oefeningen fijn zijn ter ondersteuning van de sessie en mij ook een gevoel van ontspanning en in balans zijn geven.

  • Lieke 

De sessies bij Kyra zijn altijd vol warmte en liefde. Alles gaat in rust en er is ruimte voor wat jij voelt, wat dit betekent voor jou en hoe je hiermee om kunt gaan. Kyra stimuleert om zelf dingen aan te gaan op een manier waarop jij je gesteund voelt en het aandurft. Zij helpt je vanuit haar spirituele stuk ook duidelijk mee. Zelfs op afstand kan ze feilloos voelen wat er gebeurt en daarop inspelen. Kernwoorden van een sessie zijn: liefdevol, warmte, rust en samen doen. 

  • Steffie