Kyra Hagemans

Intuïtief coach en healer

Ik ben Kyra, woon in Boxtel samen met mijn man en 2 dochters en mijn passie is persoonlijke en spirituele ontwikkeling. 
Ik houd ervan om door maskers heen te kijken en daar de pure mens te ontmoeten in kwetsbaarheid en kracht. 
Ik help je graag bij het aankijken van jouw diepe belemmerende patronen en overtuigingen, omdat mijn ervaring is dat wanneer je hiér een shift in maakt, je zoveel meer verbinding en lichtheid in het dagelijkse leven ervaart. 

Zelf ben ik zo’n 10 jaar geleden begonnen met mijn pad van persoonlijke en spirituele groei. Door mijn hooggevoeligheid had ik flinke muren opgebouwd ter zelfbescherming en die ben ik laag voor laag af gaan pellen. Voor mij was healing hierin een belangrijke sleutel. 
Ik voelde dat ik hierbij echt de diepte in kon, en voorbij mijn rationele verstand en beschermingsmechanisme kon kijken. 

Vanuit mijn pijn ontstond een passie voor alles wat met energie en persoonlijke ontwikkeling te maken had en vanuit deze passie ontstond het verlangen om ook anderen te gaan begeleiden in dit proces. 
Ik volgde vele cursussen en opleidingen en begin 2020 begon ik mijn eigen praktijk. 

Tijdens mijn sessies maak ik gebruik van reiki, opstellingen, healing en andere coachingstechnieken, gericht op het dieper contact maken met jezelf. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuïtieve vermogens om jou vanuit mijn heldervoelen en zien snel naar de kern van je vraag of probleem te brengen. 

Mijn visie en ervaring is dat wanneer je juist in de diepte deze shift weet te maken je weer contact kunt gaan maken met jouw diepere zijn. Hierin kun je weer gaan voelen wie jij bent vanuit je pure zijn en wat jouw wensen en verlangens zijn.


Nog wat meer over mezelf

Ik woon samen met mijn man en twee dochters van 3 en 5 aan de rand van Boxtel in een bosrijke omgeving. 
Ik geniet van het gezinsleven met het samenzijn, spelen, wandelen en koken en van de tijd met familie en vrienden. 
Daarnaast heb ik als hooggevoelige vrouw tijd nodig voor mezelf, waarin ik de rust en stilte op zoek tijdens yin-yoga en yoga nidra, meditatie, reiki, lezen over persoonlijke groei en bewustzijn en piano spelen. 

Opleidingen, werkervaring en achtergrond

  • HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (2011)
  • Masterclass Gabby Bernstein (2018)
  • Reiki I (2019)
  • Reiki II (2019)
  • Transformatiebegeleiding NEM academie Breda (2020)
  • Systeemdenken NEM academie Breda (2020)
  • Persoonlijke Ontwikkeling NEM academie Breda (2020)
  • Kosmologie NEM academie Breda (2021)
  • Cursus Vlindermassage (2021)

Sinds begin 2020 heb ik mijn eigen praktijk aan huis, waarbij ik tientallen vrouwen begeleid heb bij het proces om diepe patronen en overtuigen los te laten en weer steeds meer contact te maken met hun pure zijn d.m.v. 1:1 coaching en healing en groepsgerichte healing tijdens retreats. 

Voor 2020 heb ik 10 jaar als pedagoog bij een antroposofisch kinderdagcentrum gewerkt.