Een healingsessie is een innerlijke reis. Ik neem je mee in een diepe meditatie en daarbij maken we contact met jouw onderbewuste.

Ik help je vanuit mijn heldervoelen en zien bij het doorzien bij  belemmerende overtuigingen en patronen. Vanuit dit bewustzijn kun je als het ware de angel uit dit patroon trekken en gaan voelen wat jouw unieke wensen zijn vanuit jouw diepere zijn.

Wanneer jij bijvoorbeeld als onbewuste overtuiging hebt: ‘ik ben niet goed genoeg’, Kan het heel lastig zijn om vanuit een dieper vertrouwen de wereld in te stappen.

Healingsessies kunnen erg helpend en ondersteunend zijn om deze patronen op te sporen en meer helpende overtuigingen te creëren die passen bij jouw diepere zijn.

In de healingsessies kijken we ook naar jouw familiesysteem. Patronen vanuit jouw familiesysteem kunnen je tegenhouden om volledig in jouw kracht te gaan staan. Wanneer je op de juiste plek gaat staan in je familiesysteem kan jouw familiesysteem juist als kracht werken.

Mijn ervaring is dat in de diepte deze patronen zien en helen in het dagelijks leven veel rust en vertrouwen geeft. Je leert de diepere connectie weer te voelen met jezelf, waardoor obstakels in je leven, die voorheen een enorme berg leken een hobbel worden. 

Thema’s die naar voren kunnen komen bij een healingsessie

Elke sessie is anders, omdat ik me helemaal afstem op jouw energie en wat er op dat moment gezien wil worden in jou. Thema’s die hierin veel terug komen zijn:

 • Spanning en verkramping loslaten.
 • Diep opgeslagen emoties loslaten.
 • Gevoelens van leegte en onveiligheid helen.
 • Contact herstellen met je innerlijk kind.
 • Je mannelijke en vrouwelijke energie in balans brengen. 
 • Systemisch op de juiste plek gaan staan in jouw familiesysteem. 

Waar kunnen healingsessies toe bijdragen? 

 • Een basisvertrouwen ervaren in jezelf.
 • Een diepere connectie ervaren me jezelf en je gevoel.
 • De connectie met je innerlijk kind voelen, en hierdoor meer veiligheid en vrijheid ervaren in jezelf. 
 • Weten hoe je er voor jezelf kunt zijn, ook bij tegenslag. 
 • Meer ruimte en openheid in jezelf ervaren, waardoor je de uitdagingen in het leven ook gemakkelijker aan durft te gaan.
 • Op diep niveau ervaren wat je hier op aarde te doen hebt.
 • Rust en begrip krijgen voor de weg die je gelopen hebt in dit leven en vanuit jouw authentieke kracht de toekomst in lopen.

Praktische info

De duur en kosten van een losse healingsessie zijn: 

 • Duur: 120 minuten
 • Kosten: 135 euro 
 • Locatie: Munselse Hoeve 32, Boxtel of online

In de praktijk merk ik vaak dat meerdere healingsessies fijn en en helpend kunnen zijn. 

Het is fijn om eerst een losse sessie in te plannen om te voelen hoe dit voor je is en vervolgens kunnen samen bekijken hoeveel healingsessies passend bij jou zijn. 

Reviews

Marjan
Ontzettend bedankt Kyra voor deze bijzondere reis naar binnen. Een cadeautje voor mezelf om meer te voelen en ervaren waar het energetisch stokte en te mogen ervaren dat het weer stroomt… Ik huppel met mijn zesjarig innerlijk kind verwonderd de wijde wereld in… en dat tijdens de eerste dag van de lock-down, bevrijdend.

Liza
Ik ben dankbaar voor de sessie die ik bij je gehad heb. In mijn huidige situatie heb ik moeite om emoties toe te laten. De healingsessie heeft me geholpen om écht een keer te luisteren naar mezelf en naar binnen te durven kijken.
Het is hartverwarmend en heeft me heel goed gedaan. Ik voelde me opgelucht, als een soort verlossing.
In de begeleiding vind ik het fijn dat je met me mee voelt, mee leeft en er duidelijk voor me bent. Voor mijn gevoel heb ik samen met jou deze stapjes kunnen maken en heb jij mij hierbij gesteund!
Ik heb het gevoel dat ik naar aanleiding van de healingsessie emoties beter toe kan laten. Mijn hoofd lijkt ook wat helderder over mijn huidige situatie.

Kim
De healingsessies van Kyra heb ik als heel mooi en bijzonder ervaren. Hetgeen ik voelde en voor me zag tijdens de sessies was ook dat wat Kyra beschreef en het gevoel wat zij erbij kreeg. Dit was voor mij heel fijn. Het liet me zien dat ik wel degelijk bij mijn gevoel kon komen. Wanneer we blokkades tegenkwamen voelde Kyra altijd hoe we deze het besten konden doorvoelen en ‘oplossen’. Ze deed dit op een fijne, luchtige manier. Dit was vaak door e.e.a. te visualiseren, nam me hierin mee en hielp me hierbij. Ik voel me altijd op mijn gemak bij Kyra. Ze is een warm en hartelijk persoon en heeft me veel mooie inzichten gegeven. 

Healingtraject

Tijdens een healingtraject gaan we samen intensief aan de slag gedurende 4 of 6 maanden. 

We stemmen daarbij samen af wat jouw doel voor het traject is. Wat je graag los zou willen laten en waar je naartoe wilt bewegen. 
Je laat beperkende patronen en overtuigingen los en leert hoe je om kunt gaan met jouw beschermingsmechanisme en vanuit hier steeds opnieuw voor de stem van liefde kunt kiezen. 

Gedurende het traject ontvang je meditaties en opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. 

Je maakt kennis met jouw zielsenergie en leert hoe je jouw energie kan verankeren, zodat je vanuit lichtheid en puurheid in het leven kunt staan. 

Er zijn verschillende opties in trajecten, afhankelijk van jouw vraag en doel. Voorafgaand aan het traject stemmen we af welk traject het beste bij jouw past. 

Wil jij graag: 

 • Een flyer ontvangen met de verschillende healingtrajecten

óf

 • Kennis maken en overleggen of het healingtraject aansluit bij jou en jouw wensen.

Reviews

Sanne
Voordat ik bij Kyra kwam had ik al veel mensen bezocht in de hoop dat ze me verder zouden kunnen helpen bij mijn eeuwige zoektocht om mijn plaats en draai te vinden in dit leven. Ik had een gevoel van heimwee zonder precies te weten waarna. In de loop der jaren was ik steeds verder verwijderd geraakt van mezelf en hierdoor worstelde ik met innerlijke conflicten. Vanaf het moment dat ik aan de slag ging bij Kyra, wist ik dat zij in staat was om mijn kern te raken. Iets waar ik al lang naar hunkerde. Bij Kyra ging het niet langer om focus op de buitenkant en externe factoren maar echt naar binnen keren. Niet praten maar voelen en naar binnen keren. Kyra weet als geen ander dat de wijsheid daar aanwezig is.
Ze hielp me laag voor laag afpellen. Mezelf weer zien, weer afstemmen op mijn pure kern, voelen en weten wie ik daadwerkelijk ben vanuit mijn diepste zelf. Kyra wist me in haar healing feilloos naar de kern te begeleiden, saboteurs buiten spel te zetten en daarmee een diepe transformatie in gang te zetten. Zij was de eerste die mij hielp bij het zien en voelen, waar ik al die tijd naar verlangde, namelijk thuiskomen bij mezelf. De antwoorden in jezelf vinden. De healings bij Kyra zijn intens, maar altijd goed te behappen. Je merkt namelijk al vrij snel dat je tot het punt komt wat je aankunt op dat moment. En daarbij zorgt Kyra met haar authentieke, warme en liefdevolle manier van zijn, voor een veilige en vertrouwde omgeving.

Lieke
De healingssessies bij Kyra waren stuk voor stuk bijzondere en magische ervaringen. Steeds weer kwam er een thema vanuit het donker in het licht. Thema’s waar ik me deels of nog niet bewust van was en ver weg had gestopt. Ik vond het super fijn om samen met Kyra een deep dive te maken in mijn onderbewuste om vanuit daar weer nieuwe inzichten te krijgen, mezelf beter te leren kennen en te helen.
Na de sessie voelde ik me veel meer in balans en vol vertrouwen. Door de liefdevolle en warme benadering van Kyra vond ik het heel makkelijk om mezelf volledig open te stellen en me over te geven aan de begeleiding van Kyra. Ook een hele tijd na de sessies blijft het fijn om op deze ervaringen terug te kijken en helpt het me om steeds bewuster te worden en de verbinding met mezelf sterker te maken.

Hetty
Wat ben ik blij en dankbaar dat Kyra op mijn pad is gekomen.
Ik struggelde met mijn emoties en gevoel en had regelmatig een ‘vol hoofd’ en een opgejaagd gevoel.
Door de healingsessies ervaar ik meer rust en ontspanning in mijn leven. Ik kan beter vanuit mijn intuïtie en gevoel keuzes maken. 
Kyra is heel fijn om mee samen te werken. Ze is zo lief en rustig. Ze kan goed luisteren en stelt je meteen op je gemak.
Ze kan enorm goed intuïtief afstemmen wat voor mij heel helpend en leerzaam is in mijn proces.

Energie transmissie

Een energietransmissie herinnert je aan jouw heelheid.
Er worden twee stromingen in jou geactiveerd. De multidimensionale energie en de aardse levensenergie.

De multidimensionale energie verbindt je met alle delen in jou. Het verhoogd verhoogd de frequenties in jou en zet allerlei processen in werking. De aarde energie stroomt naar alle blokkades in jouw lichaam en emotionele systeem.

In een energietransmissie worden jouw hogere zelf en menszijn met elkaar verbonden. Hierbij wordt de helende energie en universele kennis van jouw hogere zelf gebruikt om te integreren in jouw menszijn.

Tijdens de energietransmissie lig je op een matje, waarbij je luistert naar muziek die speciaal is afgestemd op jou en kracht bij zet door de energiefrequenties die de muziek bevat.

Je kunt verschillende sensaties ervaren, zoals emoties die opkomen, sterke inzichten, beelden die in je opkomen, lichamelijke sensaties en bewegingen in je lichaam. Ook kun je tijdens de transmissie weinig ervaren. De shift vindt dan plaats in je onderbewuste en zal zijn uitwerking hebben tijdens de integratieperiode.

Het ontvangen van een energietransmissie is een krachtige ervaring, waarvan 20% van het werk plaatsvindt op de mat en de overige 80% pas daarna.  
Een energietransmissie heeft de mogelijk volgende effecten: 

 • Ontvangen van inzichten.
 • Loslaten van niet dienende patronen, overtuigingen en conditioneringen. 
 • Als vanzelf maken van keuzes voor het leven van je zielsmissie. 
 • Diepe healing tot in de kern van jouw bewustzijn. 
 • Verhoging van bewustzijn. 

Praktische informatie

 • Duur: 60-75 minuten
 • Prijs: 99,- 
 • Locatie: Munselse Hoeve 32, Boxtel of online via Zoom.

1:1 retreat

In het 1:1 retreat duiken we vanuit verzachting en ontspanning de diepte in. Het 1:1 retreat is erop gericht je naar binnen te richten en te openen voor de diepte in jezelf. Te gaan ervaren en voelen dat juist in deze diepte en stilte jouw connectie met de universele energie ligt.

Als je daarop durft te gaan vertrouwen en je laat dragen kun je in jouw grootsheid en kracht weer gaan voelen. Deze kun je dan stap voor stap op jouw tempo gaan integreren in jouw zijn.

In het 1:1 retreat kunnen de volgende onderdelen naar voren komen:

 • Een cacaoceremonie: eeuwenoud ritueel uit Midden en Zuid-Amerika om jouw connectie met jezelf, de aarde en het universum te versterken. Cacao werkt openend en verzachtend en versterkt je connectie met je intuïtie.
 • Reading: Je leert hoe je je intuïtieve kanaal kunt openen en door middel van orakelkaarten meer inzicht kunt krijgen en intenties kunt stellen gebaseerd op je zielsverlangens.
 • Diepe healingsessie: De healingsessie is erop gericht om jezelf te openen voor alle delen in jou. Met het besef dat jij pas heel kunt zijn als je alle delen in jou er kan laten zijn.
 • Energetische vlindermassage: de vlindermassage is een zachte massagevorm om tot diepe ontspanning te komen. Je laat prikkels los en activeert het zenuwstelsel om haar balans weer terug te vinden. Het helpt om je beschermingsmechanisme te verzachten, het opent je chakra’s en het ondersteunt bij het lolasten van oude, niet werkende patronen.
 • Extra mogelijkheid: een persoonlijk intuïtief afgestemde meditatie die je na het retreat ontvangt ter ondersteuning van de integratie. (meerkosten: €11,11)

We hebben van tevoren telefonisch contact om jouw wensen te bespreken.

Praktische informatie

 • Duur: 4 uur
 • Inclusief: vegan hapjes en drankjes
 • Prijs: 255 euro 
 • Locatie: Munselse Hoeve 32, Boxtel

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende onderdelen en de praktische informatie.

Voorafgaand aan het retreat stemmen we samen af welke onderdelen voor jou zeker aan bod mogen en aan de hand daarvan stellen we een programma voor de dag op.

Reviews

Sara
Het 1:1 retreat bij Kyra was een reis door mijn blokkades en angsten, naar mijn innerlijke kinderen en zelfliefde. Mijn speelsheid maar ook mijn overlevingsstrategie om mijn gevoel af te sluiten als vlucht en dit alles onder liefdevolle begeleiding van Kyra. Ik heb me de hele reis volledig ondersteund gevoeld door alles wat ze me heeft laten ontdekken op deze reis. Alles mocht er zijn en er was alle ruimte om alles te voelen en erna nog te bespreken. Dankjewel Kyra voor deze mooie reis.

Ingrid
‘Herinneren van je diepste Zelf.’ Daarmee ging ik vandaag aan de slag.
Onder begeleiding Kyra zakte ik door heel wat lagen heen, om zo in de basis van mijzelf aan te komen. En dus ook in de basis van mijn bedrijf.
En wat is Kyra goed zeg! We gingen op reis met healing, kaarten, een biosensor, lekkere vegan hapjes en lunch, en goede vragen, maar vooral: met haar intuïtie en heldere zien. Daarmee bracht ze mij daar waar ik nu mag zijn. Maakte ik kennis met onder andere Miss Mind, mijn 3-jarige ik en mijn ware Zelf. Kon ik voelen hoe ik mijn bedrijf, en yogatherapie, mag vormgeven. Kon ik woorden geven aan wie mijn ideale klanten zijn. En herkende ik waarin mijn kracht zit.
Belangrijke woorden: ruimte bieden, plezier, veiligheid, niet weten én weten, samen onderzoeken en zachtheid.
Heel erg dankbaar voor deze ervaring, die nu nog wat mag doorwerken in mijn hele wezen en daarmee in mijn werk.

G. 
Ik kijk terug op een heel fijn retreat. Met nieuwe ervaringen die heel bekend voorkwamen;) ik ervaar meer rust in mijn hoofd ondanks dat buiten de storm nog niet is gaan liggen…
Je bent kalm, en bekwaam. Een hele fijne energie om in bij te mogen zijn. Ik kom het zeker nog eens doen!

Brenda
Ontzettend bedankt voor het retreat! Ik voelde me veilig bij je en heb mooie inzichten gekregen. Ik vind het zo bijzonder hoe jij woorden kunt geven aan wat ik voel als ik er zelf geen woorden aan kan geven. Ik ga erop vertrouwen dat de verandering ook vanzelf zal gaan, ik heb dit al mogen ervaren. Nogmaals dankjewel. 

Familieopstelling

Om je in balans en gedragen te voelen is het heel belangrijk dat je op de goede plek staat in jouw familiesysteem. In de praktijk zie ik vaak dat dit niet geheel het geval is. Je hebt bijv. onbewust op jonge leeftijd besloten om voor je ouders te zorgen of er spelen zaken in de familielijnen die niet verwerkt zijn en jij nog de lasten van draagt.
In een opstelling kunnen deze patronen zichtbaar worden en kan je energetisch de juiste plek in gaan nemen in het familiesysteem. Daardoor kun je meer rust, ruimte en ontspanning gaan ervaren en de kracht die ook in elk familiesysteem aanwezig is gaan ervaren.

Wanneer een familieopstelling fijn zijn

Mijn visie is dat het voor ieder mens fijn is om ooit in je leven een familieopstelling te doen, omdat ieder van ons fijne én minder fijne dingen mee heeft gekregen uit zijn familiesysteem. Meer concreet kan een familieopstelling fijn zijn wanneer: 

 • Je tegen dezelfde patronen aan blijft lopen, die je maar niet doorbroken krijgt.
 • Je weet dat er dingen in de familie spelen die je graag los zou willen laten.

Specifieke thema’s die ik vaak terug zie komen

 • Je voelt je altijd overal verantwoordelijk voor.
 • Je vindt het heel lastig om controle los te laten.
 • Je zorgt voor iedereen, maar kan daarbij jezelf snel vergeten.
 • Je hebt moeite met het aangaan van intieme relaties.
 • Je bent heel perfectionistisch.
 • Je past je feilloos aan elke situatie of persoon, maar verliest daarbij je authenticiteit.
 • Je moet heel veel van jezelf, en zou liever vanuit flow en overgave leven.

 

Praktisch

 • Duur: 120 minuten
 • Kosten: 135 euro
 •  Locatie: Munselse Hoeve 32, Boxtel of online

Recensies

Susan
Wat een mooie en bijzondere ervaring, een familieopstelling doen bij Kyra. Mijn intentie was om te meer te verzachten en een balans te ervaren in de mannelijke en vrouwelijke energie in mij.
Ik vond het indrukwekkend om mijn familiesysteem zo duidelijk te zien en voelen.
Kyra heeft me heel fijn in begeleid. Ze gaf me vertrouwen en veiligheid door mijn gevoel telkens te bevestigen. Ze kon de energie die ik voelde verder uitdiepen, waardoor ik steeds het gevoel kreeg dat het klopte. Hierdoor durfde ik ook daadwerkelijk bepaalde energieën uit mijn familielijn los te laten.
Na de familieopstelling voelde ik rust en ruimte. Het heeft me inzicht gegeven in de mannelijke en vrouwelijke energie in mij en heeft me handvaten gegeven hoe ik hier zelf meer balans in kan krijgen.

Liz
Ik kwam bij Kyra omdat ik heel graag een familie opstelling wilde doen. Heel fijn dat Kyra echt 2 minuten fietsen bij mij vandaan woont en haar energie mij meteen aansprak. Bij binnenkomst voel je je meteen op je gemak, de fijne ruimte, haar rustige stem en de sfeer maakt het heel veilig. En dat is fijn, omdat je toch met kwetsbare thema’s werkt. De begeleiding van Kyra is professioneel, liefdevol en ze sluit aan bij wat jij nodig hebt. De sessie was heel bijzonder en heeft me veel verheldering gebracht. Zeker een aanrader!