In het online programma: ‘van denken naar voelen’ maak je in 6 maanden de beweging van je hoofd, naar je hart en je gevoel. Je leert hoe je af kan stemmen op jouw unieke wensen en verlangens. 

Herken jij je hierin? 

 • Je hebt al wat stappen gemaakt van hoofd naar gevoel, maar merkt dat je toch nog regelmatig een tweestrijd ervaart tussen denken en voelen.

 • Jij kan jezelf feilloos afstemmen op de behoefte en wensen van anderen, maar voelt je eigen wensen en behoeften minder goed.

 • Je vindt het lastig om met emoties om te gaan en merkt dat je ze snel weg stopt of rationaliseert. Je neemt ook snel emoties van anderen over.

 • Je laat je nog regelmatig leiden door angst of onzekerheid.

 • Jij past je makkelijk aan aan een situatie of andere persoon, maar voelt dat je daarin jouw authenticiteit verliest.

 • Je doet veel vanuit controle of moeten en voelt je regelmatig vermoeid of overprikkeld.

 • Je bent streng voor jezelf en stelt hoge eisen aan jezelf.

 • Je bent zoekende naar jouw pad in het leven. Je voelt dat er meer in je zit. 

 

Verlang jij naar: 

 • Dichter bij jezelf staan, en vanuit daar keuzes maken.

 • Minder afstemmen op anderen en meer in jouw unieke kracht gaan staan en vanuit daar verbinding maken met anderen.

 • Er voor jezelf kunnen zijn, ook als het tegen zit of als je lastige emoties ervaart.

 • Op een dieper niveau contact maken met jouw emoties en de boodschappen van jouw emoties. 

 • Innerlijke rust, vrijheid en focus ervaren.

 • Vanuit liefde, zachtheid en mildheid naar jezelf en jouw proces kijken. 

 • De beweging kunnen maken van angst en onzekerheid naar vertrouwen en liefde. 

 • Inzicht in je gedachtenpatronen, waarbij je belemmerende patronen en overtuigingen los laat. |

 • Je weer her-inneren wie jij vanuit je pure kracht bent en vanuit hier je leven vorm geven. 

 • Vanuit innerlijke verbinding in jouw kracht gaan staan. 

Het programma

In het online programma leer je in 6 maanden hoe je contact kunt maken met jouw pure kern.

Als je aanwezig kunt zijn vanuit je pure kern voel je innerlijke vrijheid en rust en maak je volop contact van jouw mogelijkheden en kwaliteiten.

Die weg maken we vrij door van je hoofd naar je lichaam te bewegen. We gaan meer bewustzijn in je gedachtenpatronen creëren waardoor je belemmerende gedachten los kunt gaan laten en steeds meer voor liefdevolle gedachten kunt kiezen. Je leert hoe je emoties écht kunt gaan doorvoelen en daardoor los kunt laten.

Vervolgens gaan we het contact met jouw pure kern versterken. Door middel van (healing)meditaties ga je de pure kracht in jou weer voelen en krijg je tools en handvatten hoe je die kracht ook in kunt zetten in het dagelijkse leven.

Kyra Hagemans-13-min

Reviews eerdere deelneemsters

Hetty (38): 

Ik vond het best spannend om eraan te beginnen. Het voelde voor mij toch als een drempel.  Ik was bang dat het teveel energie zou kosten in mijn toch al drukke leven. 
Ik kan nu zeggen, als je twijfelt, omdat je denkt dat het veel energie kost, ik heb juist bergen energie gekregen. 
 
Ik kan veel beter in mijn eigen energie blijven. Heb minder last van prikkels van mijn omgeving en zit minder in mijn hoofd. 
Naarmate het online programma verder ging, voelde ik dat er een beweging kwam in het naar binnen keren.
Het lijkt alsof er een sleutel omgedraaid is van een deur die heel lang dicht zat. 
Mijn hoofd is daardoor rustiger geworden, ik heb een stuk minder last van angstige gedachten die helemaal met me aan de loop gaan. Ik kan helderder denken en wat ik nog het allerbelangrijkste vind. Ik voel rust en vertrouwen! In wie ik ben, wat ik wil, wat ik doe etc. 
 
Alle tips, tools en handvatten om uit mijn vaststaande gedachtenpatronen te komen en weer te kiezen voor liefdevolle gedachten hebben me veel opgeleverd. 
Ik voel me veel zekerder in het leven staan. 
Nu voel ik steeds meer, ik wil leven zoals het voor mij goed voelt. Het voelt nu steeds meer als ‘Ik mag er zijn in deze wereld, gewoon zoals ik ben vanuit mijn unieke zelf’.
 
Bedankt voor deze super waardevolle periode.
 
poppy-1128683_1920

Noortje (36): 

De afgelopen maanden heb ik het online programma ‘van denken naar voelen’ van Kyra gevolgd. 

Na enige twijfel heb ik besloten om mijn angst over boord te gooien en mee te doen. Wat ik ben ik blij dat ik die stap genomen heb! 

Het heeft mij zoveel inzichten en bewustwording gegeven, waardoor ik inmiddels staat ben andere keuzes te maken die ervoor zorgen dat ik meer leef vanuit mijn pure kern. Ik voel meer balans, liefde, geluk en kracht in mezelf! De online contactmomenten met de andere deelnemer waren heel prettig. 

Kyra zorgt voor een veilige en liefdevolle sfeer waarin je samen terugblikt op de afgelopen modules. Kortom het programma is echt een aanrader! 

Steffie (30): 

Door het online programma heb ik mezelf in sneltreinvaart nog beter leren kennen. Fijn om bij het begin te beginnen en dan steeds meer toe te werken naar wie ik werkelijk ben! 

Door de beeldende manier van schrijven, met voorbeelden, is de ‘theorie’ helder en duidelijk. Ik begrijp nu zoveel meer van mezelf. Ik snap wat er gebeurt en weet hoe ik kan handelen. 

Ik heb ook geleerd dat alles er mag zijn. Ik hoef niet steeds te vechten tegen de weerstand. Door het te laten zijn en het te voelen, krijg ik ruimte. Ik heb meer rust, vertrouwen en wijsheid wat ik meeneem op mijn verdere reis.  

Opbouw programma

Maand 1
 • Je krijgt informatie over hoe het programma is opgebouwd en hoe we de beweging van denken naar voelen gaan maken
 • Je leert hoe je weer contact kunt gaan maken met je gevoel door af te stemmen op je lichaam.
 • Je leert op welke wijze je stevig aanwezig kan zijn in jouw energie.
Maand 2
We maken kennis met de zin: ‘jij bent je gedachten niet’.
 
Je leert hoe je met meer afstand naar je gedachten kunt kijken, dit geeft een gevoel van rust en ruimte. 
Maand 3
 • In deze maand leer je hoe je op een andere manier naar emoties kunt kijken.
 • Je leert hoe je emoties kunt doorvoelen en op deze manier de diepere boodschappen van je emoties kunt voelen.
 • Je leert hoe je emoties los kunt laten.
maand 4

In deze maand leer je wat jouw belemmerende overtuigingen en patronen zijn en leer je door middel van meditatie en oefeningen hoe je deze patronen en overtuigingen kunt herkennen en loslaten, zodat er meer ruimte komt voor mooie en helpende gedachten.

Maand 5

Je leert hoe jij het stuur in handen kan gaan nemen en kunt gaan kiezen voor liefdevolle en helpende gedachten.

Maand 6

In deze maand leer je kennis maken met jouw pure kern. Je gaat voelen hoe het is om vanuit jouw kracht en stralendheid aanwezig te zijn. Je gaat voelen wat jij diep van binnen graag zou willen en je leert hoe je stappen kunt gaan zetten om ook vanuit die kracht de wereld in te stappen. Daarbij leer je door de weerstand heen te bewegen die gepaard gaat met buiten je comfortzone gaan en leer je hoe je keer op keer opnieuw kunt kiezen voor de stem van je hart.

Even voorstellen

Kyra Hagemans-4-min

Wat fijn dat je een kijkje neemt op de pagina van het online programma: ‘van denken naar voelen’.

Op deze pagina kun je meer info vinden over mij en mijn werkwijze.

Hier vertel ik ook graag wat meer over mezelf, omdat ik het persoonlijk contact, ook bij het online programma, zo belangrijk vind.

Ik ben Kyra, 33 jaar en woon samen met mijn man en 2 dochters aan de rand van Boxtel. Zo’n 10 jaar geleden begon mijn reis van denken naar voelen. Een reis van vallen en opstaan en nieuwe wegen ontdekken, waarbij ik langzaam maar zeker steeds dichter bij mijn gevoel en unieke kern kwam.

Coaching en healing heeft mij hierin enorm geholpen. Het verlangen ontstond om hier ook anderen mensen in te gaan begeleiden. Wat zou het mooi zijn als ik mensen mag ondersteunen om weer contact te gaan maken met hun unieke kern! 

Als coach en healer merkte ik al snel dat veel overkoepelde thema’s bij de vrouwen die ik mocht begeleiden, vandaar ontstond het verlangen om een online programma op te zetten, om nog meer kennis, tips en tools te kunnen delen in een groep met gelijkgestemde vrouwen.

Ik zou het super leuk vinden om je tijdens het online programma te ondersteunen in de reis van hoofd naar gevoel.

Mocht je meer willen weten of even samen willen brainstormen over het online programma, neem gerust contact op. 

Praktische informatie

Het programma is opgebouwd uit 6 modules van één maand.

Per module ontvang je:

 •  Een korte introvideo met uitleg over de module
 • 3 à 4 meditaties. (22 in totaal, die je via een besloten pagina gemakkelijk terug kunt vinden). De meditaties helpen je om echt naar je gevoel te gaan.
 • ebook met ongeveer 25 pagina’s (in totaal 6 ebooks) aan informatie en praktische oefeningen. Gemakkelijk te lezen via je telefoon of tablet en ook gemakkelijk te printen.

Bij het programma zijn er 5 online groepsbijeenkomsten. De groepsbijeenkomsten zijn opgebouwd uit:

  • Een intuïtieve afstemming voor alle deelnemers, waarbij je vaak een extra bevestiging of richtingaanwijzer krijgt in jouw proces.
  • Geleide groepsmeditaties: dit kan heel waardevol zijn voor je proces, want door samen te mediteren ervaar je vaak dat je nog dieper in meditatie kan zakken en af kan stemmen op jouw gevoel en jouw verlangens.
  • Extra informatie en uitleg over de modules.
  • Ruimte voor het delen van je ervaringen en het stellen van vragen. Vaak leer je ook veel van de ervaringen en vragen van anderen.

 • De tijdsinvestering per module is ongeveer 2 à 4 uur per week. De insteek van het programma is om vanuit ontspanning en rust de nieuwe informatie integreren. 

 • Er is een besloten facebookgroep waarbij je jouw vragen en ervaringen kunt delen. Voor tussentijdse vragen kun je altijd een mail sturen. En mocht je bij bepaalde thema’s tegen dingen aan lopen is er de mogelijkheid om een coaching- of healingssessie in te plannen.

 • De kosten voor het online programma zijn €435,- Ook is het mogelijk om in 6 termijnen te betalen. De kosten zijn dan €73,- per maand.
nature-3294681_1920

Info over deelname

 • Je volgt het online programma in een groep met een kleine groep (max 8 a 9) gelijkgestemde vrouwen.  

 • Het online programma start 2 keer per jaar. 

  27 mei 2021 openen de deuren weer voor een nieuwe groep dames. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

 • Voor deelname aan het programma plannen we een telefonisch gesprek in, zodat jij je vragen kunt stellen en ik met je mee kan kijken of het online programma bij jou past. 

 • Er is ook een mogelijkheid om het programma individueel te volgen. Mocht je daar interesse in hebben, neem gerust contact op. 

Even overleggen of inschrijven?